Ostatnio wjechalem na stacje i zatatkowalem samochod do pelna i zaczelo mi lac sie paliwo jak by ktos z wiadra lal,wylecialo jakies 10l benzyny. Czasami na zakretach tez czuc benzyne. Czy znaczy to ze w zbiorniku jest jakas dziura czy w przewodzie????
Jak pojechalem do mechanika to mi powiedzial zebyz zalal go do pelna to on wtedu to zobaczy ale powiedzialem mu ze chyba nie norlamny jest bo znow bym kase stracil na paliwo ktore by wylecialo,musze sie wybrac do innego
Nie wiem o jaka uszczelke chodzi anysiu ale zadna uszczelka nie ma nic wspolnego ze zbiornikiem paliwa. Musialbys wjechac na kanal i pierwsze co to zobaczyc czy przewody paliwowe nie sa popekane.
Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena? Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...
Dzis zaprowadzilem samochod do mechanika i okazalo sie ze trzeba wstawic nowy zbiornik bo byla dziura na lączeniu nowy kosztuje 200zl :/ a pospawac sie niestety nie da. I do tego dojda koszty robocizny jeszcze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.