Witam. Mój pierwszy samochód zakupiony. Wiele się dowiedziałem z forum o zakupie auta dzięki poradom osób znających się na temacie a także ogólnie przeglądając forum. Mój nabytek to opel corsa c, rok produkcji 2000,rejestracja pierwsza 2001. silnik 1.0. Z wyposażenia to podgrzewanie lusterka i z tyłu szyba, radio fabryczne , airbag kierowcy, rozkładana tylna kanapa, blokada skrzyni biegów, centralny zamek, alarm. Nowy akumulator z lutego tego roku jeszcze na gwarancji i roczne opony wielosezonowe(faktury są). Ogólnie samochód zadbany garażowany, od właściciela który miał go 11 lat. Przebieg 151tys, raczej autentyczny. Cena jaką dałem to 3600zł. Oczywiście samochód już trochę jeździ także tam jakieś rysy na lakierze są, drobne odpryski, progi lekko zaczyna brać rdza. Także standardowa wymiana płynów po zakupie i muszę tylko sobie usunąć rdze i zabezpieczyć podwozie przed zimą.
Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...
Mitsubishi Outlander PHEV w Asia Cross Country Rally (FIA) Gdy w Japonii trwały ostatnie przygotowania do uruchomienia produkcji europejskiej wersji Mitsubishi Outlander PHEV, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) poddała swój technologicznie flagowy model ostatniej i ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.