Witam. Mój pierwszy samochód zakupiony. Wiele się dowiedziałem z forum o zakupie auta dzięki poradom osób znających się na temacie a także ogólnie przeglądając forum. Mój nabytek to opel corsa c, rok produkcji 2000,rejestracja pierwsza 2001. silnik 1.0. Z wyposażenia to podgrzewanie lusterka i z tyłu szyba, radio fabryczne , airbag kierowcy, rozkładana tylna kanapa, blokada skrzyni biegów, centralny zamek, alarm. Nowy akumulator z lutego tego roku jeszcze na gwarancji i roczne opony wielosezonowe(faktury są). Ogólnie samochód zadbany garażowany, od właściciela który miał go 11 lat. Przebieg 151tys, raczej autentyczny. Cena jaką dałem to 3600zł. Oczywiście samochód już trochę jeździ także tam jakieś rysy na lakierze są, drobne odpryski, progi lekko zaczyna brać rdza. Także standardowa wymiana płynów po zakupie i muszę tylko sobie usunąć rdze i zabezpieczyć podwozie przed zimą.
Patrz na drogę podczas jazdy Polskie prawo zabrania kierowcom korzystania z telefonów komórkowych w czasie jazdy, jeśli urządzenie jest trzymane w ręce. Wiele osób ignoruje jednak ten przepis. Obecnie już nie tylko dzwonią i piszą ...
Przeprojektowane i komfortowe wnętrze wysokiej jakości - Dacia Duster Optymalne ergonomicznie miejsce kierowcy które przy wsiadaniu do auta uwagę zwraca na całkowicie przeprojektowane miejsce kierowcy, zapewnia ono komfortowe użytkowanie auta na co dzień. Pierwsze wrażenie - Nowa, powiększona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.