Opel Corsa Co sprawdzić przy zakupie

08 Mar 2010, 19:55

No tez mi sie tak wydaje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Mar 2010, 21:20

Z każdej strony inny odcień lakieru, szpary takie że możnaby zapalniczkę włożyć. 85 tyś km i wymieniona gałka zmiany biegów. Nawet się nie fatyguj tego oglądać, szkoda nerwów :mrgreen:
Ostatnio edytowany przez KaczorLSM, 08 Mar 2010, 22:29, edytowano w sumie 1 raz
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

08 Mar 2010, 21:45

Jak dobrze rozumiem to on to już kupił i jutro odbiera a Wy mu takie rzeczy piszecie :roll: Pogratulować wyboru powinniście :wink:
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

08 Mar 2010, 22:13

Mądry polak po szkodzie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

09 Mar 2010, 10:12

Jeszcze nie kupiłem bo nie mialem kasy ze sobą dziś dopiero jadę o 16. Co mogę powiedzieć autem jeździlem żaden plastik nie trzaska silniczek ladnie pracuje ksiazka serwisowa owszem auto mialo delikatną stłuczke konkretnie tyl po lewej stronie tam tez jedynie sie tylko lakier nie zgadza reszta bajka w ksiazce serwisowej zreszto jest adnotacja ze stłuczki auto bylo zostawione w rozliczeniu w salonie toyoty w gdańsku salon sprzedal auto dla tego komisu w którym chcę kupić dlatego tez taka cena bo kazdy chce zarobic co do odcieni koloru auto ma wszedzie identyczny odcien tylko z jednej strony zdjecie bylo robione od cienia a z 2 od slonca. Cały przebieg jest udokumentowany ale skoro takie są podejrzenia to sprawdze autentyczność informacji w ASO Toyota. Jeżeli z toyotą bedzię faktycznie coś nie tak to odpuszczę. Sprawdzcie jeszcze to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] najpóźniej do jutra muszę mieć auto...
klepac89
Nowicjusz

Miejscowość: PODLASKIE

09 Mar 2010, 15:41

Nie tylko lewy tył ale prawy też wydaje sie byc bity.To już lepiej prezentuje sie ta Astra z linku,tylko niewierz w przebieg bo napewno kręcony.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW X Coupé 2001
    BMW X Coupé to źródło kreatywnej inspiracji oraz zapowiedź kierunku stylistycznego, który obierze BMW w XXI wieku. Poprzez scalenie elementów coupé oraz auta typu cross-country, koncept ...

09 Mar 2010, 17:56

Więc tak Yarisa nie kupilem jednak macie racje lepiej sie w go nie pakowac bylem widzialem astre wszedzie wyglada super nigdzie nie ma rdzy facet jeździ nią po polsce od czerwca i sam osobiscie ja sprowadzil z wloszech (jest serwisantem w fordzie i seacie) wiec auto wydaje mi się być trafione wygląda ekstra chyba pojadę wieczorem po nią bo jeszcze jej nie kupilem ale chce znać wasze zdanie :) Właściciel konkretny wie o co chodzi przyjechalem corollką ktora byla malowana na drzwiach byla kiedys rysa i jeszcze raz drzwi byly malowane w serwisie toyoty ja i rodzice nie widzimy roznicy a on obszedl nasz samochod i pokazal miejsce gdzie bylo malowane wiec chyba sie zna byleczego by nie sprowadzal zwlaszcza ze autem zrobil 40tys ale potrzebuje wiekszy jak myslicie ? Warto ? Udalo się wytargować do 16 500zl
klepac89
Nowicjusz

09 Mar 2010, 18:02

Asterka ładna, skręcona ale ładna ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

09 Mar 2010, 18:12

Jeśli wygląda i wszystko jest wporządku to ja bym brał bez zastanowienia,mówisz że auto z Włoch więc nigdy nie widziało zimy oprócz Polski oczywiście i jeszcze tak jak piszesz to właściciel/sprzedawca wydaje sie być zaufany.Bierz :!:
Barol
Awatar użytkownika

09 Mar 2010, 22:27

Kupiłem astrę piękna to maszyna wygodna, zawieszenie lux przyśpieszenie w miarę uważam że przebieg jest oryginalny książka serwisowa wszystkie papiery nawet książki instrukcje obsługi od radia klimy doslownie wszystkiego, Przeglądy robione co 10tys km daty wszystko się zgadza auto poprostu malina jedzie się naprawdę wygodnie zadnych stuków puków czy braku mocy nie spodziewalem sie ze ten silniczek bedzie miał takiego bucika :) Dzięki wszystkim za pomoc. Auto naprawdę udane
klepac89
Nowicjusz

09 Mar 2010, 22:40

Bezawaryjności :) W ogłoszeniu wyglądała na zadbaną - nie powinieneś mieć z nią kłopotów.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

09 Mar 2010, 22:45

klepac89 napisał(a):uważam że przebieg jest oryginalny książka serwisowa

A ja uważam, że nie ;) Ktoś zapłacił sporo więcej za diesla, żeby nim robić 12 tyś km rocznie? Żart. Takie auto musi jeździć. Sam zresztą widzisz - koleś pisze, że zrobił nią w niecały rok 40 tyś km. Wcześniej przed sprowadzeniem też tyle jeździła a potem ktoś ją skręcił, podrobił KS i proszę - śliczny dieselek bz przebiegu na handel. Tylko się nie denerwuj - piszę to po to, żebyś mial świadomość czym jeździsz a auto wcale nie musi być złe z powodu przebiegu. Prezentuje się naprawdę ładnie :)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

09 Mar 2010, 22:58

A ja uważam, że nie Ktoś zapłacił sporo więcej za diesla, żeby nim robić 12 tyś km rocznie? Żart. Takie auto musi jeździć. Sam zresztą widzisz - koleś pisze, że zrobił nią w niecały rok 40 tyś km. Wcześniej przed sprowadzeniem też tyle jeździła a potem ktoś ją skręcił, podrobił KS i proszę - śliczny dieselek bz przebiegu na handel. Tylko się nie denerwuj - piszę to po to, żebyś mial świadomość czym jeździsz a auto wcale nie musi być złe z powodu przebiegu. Prezentuje się naprawdę ładnie

Cóż nie będę sprzeczał się o przebieg gdyż pewności nie mogę mieć. Ale wiem jedno silniczek ładnie się zbiera a zawieszenie to bajka. Żaden plastik nawet nie skrzypnie :) Miło się prowadzi a przebieg dla dizla nie jest najważniejszy :) A denerwować się nie ma o co możesz mieć rację nie przeczę ale nawet jeśli był kręcony przebieg o połowę to i tak silniczek świetnie sobie radzi :) Dziś przejechałem nim tylko 95km :) i wrażenia jak na razie super pozytywne.
klepac89
Nowicjusz

09 Mar 2010, 23:21

Przyjemnego użytkowania - na pewno da Ci więcej radości niż Yaris ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika