Opel Corsa do 15 tyś. zł

18 Kwi 2019, 13:24

Cześć,

Zastanawiam się nad kupnem takiej Corsy [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Przetarty fotel jak i zarysowania lakieru w kilku miejscach mi nie przeszkadzają.
Chodzi mi o to czy taka wersja się opłaca za taką cenę, bo nie mam rozeznania w cenach samochodów.
rubesom
Nowicjusz

Auto: nie mam

18 Kwi 2019, 22:26

Wersja fajna i jak by auto było w naprawdę dobrym stanie to myślę że warto by było kupić za tą cenę. Corsa z tym silnikiem jest bardzo dynamiczna i w sumie mało pali.
rubesom napisał(a):Chodzi mi o to czy taka wersja się opłaca za taką cenę, bo nie mam rozeznania w cenach samochodów.
Nie musisz mieć :) wystarczy sprawdzić sobie rozpiętość cen tego modelu z danego roku i będziesz wiedział na jakim poziome jest cena tego samochodu względem innych...
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego stres robi z nas gorszych kierowców?
    Obecna sytuacja jest dla wielu osób źródłem stresu. Wpływa on na naszą zdolność do prowadzenia samochodu. Stres pogarsza naszą koncentrację, a w przypadku osób, które reagują złością na sytuacje ...
    Hybryda oczami dziecka
    Hybrydy są dziecinnie proste w budowie i w obsłudze – tak orzekli mali eksperci po dniu spędzonym z hybrydowym Aurisem. Toyota zaprosiła ośmioro małych miłośników motoryzacji do udziału w projekcie "Hybryda oczami ...