REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To co mozna podpowiedzieć to mowimy.Jednak raczej nie znajdziesz tu na forum Kaszpirowskiego który Ci powie skąd ta woda kapie....Trzeba podjechać do mechanika,SKP i podejrzwam ze po wjechaniu na kanał będzie wszystko wiadomo....Kokarda napisał(a):Bardzo proszę o pomoc gdyż auto ma pare dni
Kokarda napisał(a):Witam, nowy samochód
Migi60 napisał(a):Trzeba podjechać do mechanika,SKP i podejrzwam ze po wjechaniu na kanał będzie wszystko wiadomo....
Kokarda napisał(a):Nie była włączona klimatyzacja.
Kokarda napisał(a):prawdziłam poziom płynu chłodniczego i jest ok.
Kokarda napisał(a):pojawiła się plama po wodzie i aż do garażu się ciągła w garażu już ewidentnie widziałam że leci kapie woda.
nie ma takich zjawisk w aucie jak coś się "dociera" "układa" albo coś działa jak należy albo nie.Kokarda napisał(a):Powiedzieli że układ chłodzenia się dociera..
Jak może się układ chłodzenia docierać? Pierwszy raz słyszę coś takiegoKokarda napisał(a):Powiedzieli że układ chłodzenia się dociera.. No ok ale mogli powiedzieć..
:) no to dla mnie zagadka tym bardziej że w salonie powiedzieli na to:Kokarda napisał(a):Jestem pewna
Ciekawe czy ktoś jest w stanie powiedzieć skąd ta woda?Kokarda napisał(a):Już prostuję, samochód jest nowy i w salonie powiedzieli że się musi dotrzeć.
Fajnie, aż się nie mogę doczekać na tą informacjęKokarda napisał(a):pojadę do nich żeby to sprawdzili i żeby wytłumaczyli skąd się to bierze. Jak już będę wiedziała, napiszę