Opel corsa - rozkodowanie radia

02 Paź 2010, 21:45

Absolutnie się na samochodach i wszystkim co ich dotyczy nie znam. Dlatego proszę o wyjaśnienia metodą łopatologiczną (krok po kroku; kroki małe).

Problem:

Opel corsa, rok 2000. Radio. Jak się go rozkodowuje (bo mi powiedziano, że istnieje jakiś kod. Jeśli go nie znajdę, trzeba będzie owe radio wydłubać i zanieść do osoby kompetentnej. Czy ktoś umiałby mi pomóc?
Uczesie
Nowicjusz

Miejscowość: Płońsk

05 Paź 2010, 08:25

Uczesie napisał(a):Absolutnie się na samochodach i wszystkim co ich dotyczy nie znam. Dlatego proszę o wyjaśnienia metodą łopatologiczną (krok po kroku; kroki małe).

Problem:

Opel corsa, rok 2000. Radio. Jak się go rozkodowuje (bo mi powiedziano, że istnieje jakiś kod. Jeśli go nie znajdę, trzeba będzie owe radio wydłubać i zanieść do osoby kompetentnej. Czy ktoś umiałby mi pomóc?

Jakie radio? A wszystko jest opisane Uzyj google i wszystko wiesz
Odkodowanie radii samoch [email widoczny po zalogowaniu] tel 509674475 GG 6005324
elektron1234
Aktywny

Miejscowość: Rzeszow

05 Paź 2010, 15:14

elektron1234 napisał(a):
Uczesie napisał(a):Absolutnie się na samochodach i wszystkim co ich dotyczy nie znam.

Jakie radio? A wszystko jest opisane Uzyj google i wszystko wiesz

Okazuje się, ze i myślenie też nie jest moją mocną stroną. Zobaczę co to za radio, poszukam w googlach. W razie kłopotów - napiszę.
Uczesie
Nowicjusz

Miejscowość: Płońsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD - test spalania
    Jak wykazał test, napęd przenoszony wyłącznie na jedną oś jest gwarancją niższego spalania. RAV4 w tej wersji sprawdzi się jako samochód firmowy gwarantujący wysoką wartość rezydualną. Za dobre osiągi odpowiada hybrydowy ...