Czy jak zakupię transmiter usb np [link do oferty na Allegro wygasł] i ustawie sobie na nim i w radiu tą samą falę to będzie mi poprawnie odtwarzał utwory z pendrivea mimo że mam urwana antane zewnętrzną i samo radio w sobie przerywa mi przez to? Czy do poprawnego działania transmitera musi być w 100% sprawna antena?
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Największy problem elektromobilności? Transport i magazynowanie wodoru Przyszłością motoryzacji są samochody z napędem elektrycznym - to już powszechnie znany fakt. Pytaniem bez jednoznacznej odpowiedzi był do tej pory sposób zasilania silników elektrycznych. Co prawda powstają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.