No to po pierwsze
https://www.forumsamochodowe.pl/czy-na-pewno-stac-cie-na-diesla-vt88824.htmPo drugie,przebieg tej "niemieckiej" Astry to ściema i śmiech na sali (zupełnie przypadkiem Niemiec sprzedał przed magicznymi 200k, bo Polaczki nie lubio dwójki z przodu no i rzecz jasna kupił diesla do jeżdżenie po bułki). Co do linków:
1. Wygląda dość rozsądnie, dopytaj o kod silnika (któreś miały problem z panewkami, bodaj BLE)
2. Jak czytam w ogłoszeniu powody sprzedaży auta to mi się scyzoryk otwiera
![Zdziwiony :o]()
kogo to obchodzi, sprzedaję bo to moja własność i mam do tego prawo... Inna sprawa, ze pod rzekomym "wyjazdem za granicę" najczęściej jest "chcę się pozbyć tego złomu". J.w dopytaj o kod silnika i o fotki drugiego boku, których dziwnym trafem nie ma (coś do ukrycia?)
3. Przebieg przemilczę, fotki to majstersztyk (nic nie widać), przód chyba robiony po dzwonie.
4. Francja, raczej bym odpuścił, bo pewnie nie miał przodu. Znów kiepskie foto
5. Normalne auto od handlarza. Przebieg znów dziwnym trafem poniżej 200k
6. Malowane zderzaki (jeszcze nie tragedia), dziwnie odstają drzwi prawy tył. Na plus że zarejestrowany w kraju, ale te 198k już przestało być zabawne...
7. Robiony lewy przód, kiepski silnik
Generalnie rzecz biorąc masz złe podejście. Jestem gotów się założyć, że w wyszukiwarce w max przebiegu wpisałeś 200 000
![OK :ok:]()