Opel Frontera czy Sauzuki Grand Viitara Xl7

22 Lut 2012, 11:49

Niedługo będę sie przymierzał do zakupu auta którym bez problemu mógłbym sobie wjechać do lasu po roztopach i z niego wyjechać :D , pochlapać się w błotku itp. a poza tym ponieważ mam swój zespół weselny to dobrze by było troche gratów tam zmieścić. Czytałem już naprawde dużo o tego rodzaju samochodach i interesowały by mnie dwa auta i chciałem żybyście sie wypowiedzieli.
Suzuki Grand Vitara xl7 2.7 V6 oraz Opel Frontera 3.2 V6. Za wszystkie opinie z góry dzieki. :)
Tajny
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 10 2007

22 Lut 2012, 21:20

ile jeszcze takich samych tematów założysz??
zanim kupisz GVke z V6 spyta kto ci rozrząd wymieni :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

23 Lut 2012, 10:38

O mechnike się nie boje bo coś na ten temat wiem... 8) Założyłem tutaj ten temat bo to jest forum 4x4 i wiecej osób ma tutaj cos do powiedzenia:)
Tajny
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 10 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

W jakich butach najlepiej prowadzić samochód?
    Niejeden kierowca myśląc o bezpieczeństwie jazdy i zachowaniu ostrożności na drodze, pomija dobór odpowiedniego obuwia. Tymczasem wsiadając za kierownicę w butach na koturnie, wysokim obcasie czy w klapkach, może doprowadzić ...
    Niebezpieczny brud na samochodzie
    W okresie zimowym, z powodu topniejącego śniegu, na drogach często zbiera się błoto i sól, co skutkuje koniecznością częstych wizyt kierowców na myjni. Niestety nie wszyscy zdają sobie sprawę z ryzyka jakie ...