Opel Insignia 1.6 klasa A - wymiana silnika

02 Sie 2021, 12:06

Witam kochani bardzo proszę o pomoc w mojej Insigni 1.6 klasa A 85 kw. niestety silnik do wymiany zamówiłam silnik lecz sprzedawca twierdzi że gdy go zamontuje nie będzie mocy, wszystkie parametry się zgadzają. Błagam pomocy link zamówionego silnika w załączniku. Powiedzcie czy będzie pasował...[link do oferty na Allegro wygasł]
Kasia2205
Obserwowany

02 Sie 2021, 12:53

Kasia2205 napisał(a):do wymiany zamówiłam silnik lecz sprzedawca twierdzi że gdy go zamontuje nie będzie mocy, wszystkie parametry się zgadzają
Jak to nie będzie mocy? Jakieś uzasadnienie? Jeżeli wszystko się zgadza to wymieniasz silnik i musi być wszystko ok.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

03 Sie 2021, 09:08

Zapytaj tego sprzedawcę, dlaczego nie będzie tej mocy. Dziwne stwierdzenie...Chyba, że silnik jest już uszkodzony.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Skoda Vision E - wnętrze samochodu koncepcyjnego
    Futurystyczny design modelu VISION E ukazuje charakter nowego języka stylistycznego ŠKODY dla przyszłych pojazdów elektrycznych. Najbardziej uderzające cechy nadwozia to m.in. brak słupka B czy nietypowo otwierane ...