Witam kupiłem insignię kombi sprowadzoną z niemiec , przed zakupem robiliśmy przegąd i amortyzatory były niby ok. Teraz kiedy jade na autostradzie gdzieś od prędkości 130km/h zaczynają się drgania samochodu góra-dół , jest to takie uczucie jakby był jakiś guz na oponie lub opona w kształcie owalu i powoduje rytmiczne drgania nadwozia.Ale nie jest to w rytmie obracania się koła tylko gdzies jedno drganie na sekundę. Może ktoś spotkał się z czymś podobnym....
Dzięki. Nigdzie u za dnego wukazatora ani mechanika nie byłem, bo pomyślałem że niedługo i tak będę zmieniał opony na zimówki i wedy się okaże y to wina opon. Pomogło spuszczenie trochę powietrza z kół oraz też nawierzchnia ma znaczenie , bo na jednych autostradach to występowało na innych nie.
Czasem spuszczenie powietrza faktycznie pomaga,z kolei w innych przypadkach najważniejszą rolę odgrywa sama nawierzchnia,jeżdżąc po naszych "autostradach" masz tego najlepszy dowód.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Niezniszczalny pickup na służbie z zabudową dla straży pożarnej Auta służb ratunkowych muszą być gotowe do akcji w każdej chwili. Nie mogą zawieść w momencie próby, a ich eksploatacja powinna być długa i bezproblemowa. Nie ma pickupa, który spełniałby te wymagania lepiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.