Opel Meriva I Stukanie pod miejsca pasażera

01 Kwi 2018, 15:21

Witam mam taki problem wydaje mi się że pojawił się dzisiaj otóż podczas przyspieszania na 2 i 3 biegu na 4 nie próbowałem na prostej drodze od 1 do 2 tys obrotów czuć pod nogami na miejscu pasażera z przodu jakby stukanie podczas skręcania nie slychać. Również kiedy samochód sam schodzi z obrotów to od 2 tys do tys słychać tak samo na 3 oraz 2 biegu na 4 nie próbowałem. Czym to może być spowodowane jest to mozliwe ze woda sie gdzieś dostała bo wydaję mi się że dopiero dzisiaj to usłyszałem kiedy były mocne deszcze. Pozdrawiam i dziekuję za pomoc Auto Opel Meriva I 1.6 105km
jazz152
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 05 2005
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Opel Meriva I
Silnik: 1.6 105km
Paliwo: Benzyna
Typ: Van
Rok produkcji: 2007

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty
    Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...