Opel Monterey Warsztaty

27 Sie 2008, 11:42

Witam...
Ostatno miałem problem z moim montereyem 3,0 .Coś z komputerem .Przejeździłem pół Polski.Nikt nie miał o tym zielonego pojęcia ani sprzętu.Wtrafiłem do Wrocławia ...do serwisu opla montereya i isuzu troopera wjeżdzając do serwisu na placu stało około 20 monterey i trooperów.Odrazu wzieli komputer i podłączyli pod jakiś sprzęt.trwało to około 2godz.wsadzili i potem mój monterey chodził jak nówka mam numer do właściela tego serwisu. polecam
cezary
Cezary
Nowicjusz

Miejscowość: Świnoujście

27 Sie 2008, 13:32

Zalatuje mi tutaj reklamą...

Znam warsztaty we wrocku, w bydgoszczy i kilku innych miejsc w polsce. Jednak ich poziom w wielu wypowiedziach znajomych, którzy się tam "stołują" pozostawia wiele do życzenia... Osobiście tam nie bywałem i nie mam własnego zdania na ich temat - więc zaznaczam, że to opinie zasłyszane (zaczytane)...

Dla jasności - sam nie jestem mechanikiem, nie mam warsztatu (dokładniej sprzedaję komputery i laptopy), mieszkam kilkaset kilometrów od tych warsztatów, więc nie produkuję tego postu jako "plucia na konkurencję"... Sam znalazłem bardzo dobry warsztat z którego jestem zadowolony od jakichś 3.5 roku, jednak jakieś... 750km od Ciebie...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

27 Sie 2008, 14:02

heh.. też mi zaleciało, tym bardziej, że podany był nr telefonu. ale już nie ma :mrgreen: zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji, wtedy podejmiemy decyzję co dalej :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

18 Sty 2009, 19:37

chcialem odpowiedziec koledze ze jest mi za daleko do wroclawia (wiec sie nie wypowiadam na temat tamtego serwisu)ale ja serwisuje swojego montereya w bydgoszczy i jestem bardzo zadowolony.Wedlug mnie pelen profesjonalizm i jakosc serwisu wzorowa.Nie bede robil temu serwisowi reklamy,ale ja jestem zadowolony i moj montek pewnie tez wiec nie wiem skad taka opinia ze cytuje jakosc serwisu pozostawia wiele do zyczenia prosze o odpowiedz pozdro irokes :lol:
irokes
Nowicjusz

Miejscowość: gdynia

28 Lut 2009, 20:32

witam. osobiscie bylem moim montkiem w bydgoszczy mialem proplem z odpalaniem na zimnym motorze....zwalili wine na mojego mechanika ze mi zle swiece zalozyl...lecialem do nich 300km.i juz tam nie pojade wiecej!!!!!!!!pozdrawiam
ROC
Nowicjusz

01 Mar 2009, 16:02

Osobiście nie miałem jeszcze sprawdzić warsztatu we Wrocławiu ani Bydgoszczy. Ale szukając wałka rozrządu powiadomili mnie że nie mają i tyle ( full serwis).
przestrzeń = wolność.
kusygl
Nowicjusz

Miejscowość: głuchołazy - łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Warsaw Extremizer Motor Cup / relacja
    10 Rocznica Imprez SSS – I RUNDA już za nami! Od 10 lat Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego organizuje imprezy motoryzacyjne. Zaczęło się od propagowania ¼ mili w Polsce. Obecnie SSS to nie tylko ćwiartka, a ...

03 Mar 2009, 12:31

Mam prośbę na co mam zwrócić uwagę przy kupnie tego auta? Oglądałem już jeden samochód ale obawiam się trochę silnika? Dobrze zapalił na mrozie ale zanim się rozgrzał to trochę chodził na "boki". Proszę wstawcie swoją obserwacje na temat chodzącego silnika
barzub
Nowicjusz

03 Mar 2009, 12:41

dodam, że silnik jest diesla nowego typu i chodzi trochę dziwnie, podejrzanie dopóki się nie rozgrzeje. Dobrze zapalił na mrozie, bez najmniejszego kopcenia.
barzub
Nowicjusz