Opel Niedbała w Poznaniu - nazwisko zobowiązuje.

07 Kwi 2007, 23:16

W dniu dzisiejszym udałem się do miasta Poznań. Zaraz po wjechaniu do miasta od strony Koszalina zepsuła mi się skrzynia biegów w moim Oplu Vectra-C 2,3 GTS. Chcąc jak najszybciej oddać auto we właściwe ręce, było to chwilę przed godziną 14.00, w wielką sobotę, udałem się do salonu Opla Pana Niedbały taksówką. Na miejscu spotkałem właściciela który oznajmił mi że pięć minut temu pracownicy skończyli pracę. Powiedział bezczelnie "Życzę wesołych Świąt i dowidzenia". Dodam jeszcze tylko że auto stało 500 metrów od salonu Pana Niedbały. Całe szczęście że z oddalonej o 100 kilometrów Piły gdzie mieszkam dealer Opla Jabłoński mimo świąt potrafił mi zorganizować pomoc i okazać zwykłą ludzką życzliwość. Życzę sukcesów w dalszej działalności Panie Niedbała.
picia79
Nowicjusz

23 Kwi 2007, 19:35

Rzeczywiście zachowanie trochę chamskie. Wielki plus dla Pana Jabłońskiego. 8)
Szerokości, przyczepności
miko
Początkujący

Miejscowość: południe polski

23 Kwi 2007, 20:00

widać komu zależy na klientach.
Chamów powinien wyeliminować rynek.
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

27 Lis 2007, 12:47

Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJE TO TEN NIEDBAŁA TO JAKIŚ MILICJANT BYŁ CZY UBEK.TAKIE INFORMACJE PO MIEŚCIE CHODZĄ.WIELU LUDZI JUZ MIAŁO Z NIM STYCZNOŚĆ I NIEZBYT MILE TO WSPOMINAJĄ.A DYREKTOR W JEGO SERWISIE TEŻ JEST PSEM SIĘ DOWIEDZIAŁEM.COŚ TU SUKĄ ŚMIERDZI!!
1wtl
Nowicjusz

Miejscowość: POZNAŃ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Summer Cars Party 2009 / relacja
    Summer Cars Party - Najszybsza impreza tego lata już za nami! Powoli opadają emocje po Summer Cars Party 2009 - imprezie która odbyła się 26 września 2009 na Lotnisku Sportowym "Muchowiec" w Katowicach. Można było ...