Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lasty napisał(a):Sportowo i ekonomicznie hmm...? To raczej nie idzie w parze. Albo chcesz sportowy wózek i jeździsz nim ile fabryka dała i nie patrzysz na jego spalanie, albo jeździsz czymś co kształtami przypomina sportowe auto i jest ekonomiczne.
Tigra jakoś nie należy do moich ulubionych samochodów, wręcz przeciwnie- nie nawidze tej fury. Nie podobają mi się jej kształty, wnętrze i to ze siadając z tyłu dotykasz kolanami brody.
Powiedz ile masz do wydania kaski na auto a ja ci znajdę coś lepszego niż ta tigra.
lasty napisał(a):Troszkę odbiegnę od tematu.
25000 rocznie to dużo? Ja tyle to w półtora tygodnia jednym autem zrobię, a mam jeszcze jedno auto więc to nie jest dużo.
lasty napisał(a):Troszkę odbiegnę od tematu.
25000 rocznie to dużo? Ja tyle to w półtora tygodnia jednym autem zrobię, a mam jeszcze jedno auto więc to nie jest dużo.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL