Witam wszystkich, mam malutki problemik kupiłam sobie nową gałkę zmiany biegów,ale za nic nie umiem sie pozbyć starej(i kręcę i ciągnę a ona wcale nie chce zejść) może ktoś z was wie jak to się ściąga bardzo prosze o pomoc!
Pozdrawiam wszystkich
Gałka niestety jest wbijana.
Trzeba "wyrywać"na chama (często jednak stara gałka idzie w zapomnienie ), spróbuj kluczem francuskim, kręcąc prawo-lewo i do góry.
Acha -to już rozumiem dlaczego kręce kręce i odkręcic nie mogę a walcze z nią już trzeci dzień,nic mi innego nie pozostaje tylko poprosić jakiegoś pożądnego faceta o pomoc bo sama chyba nie dam rady:(
A mam jeszcze jedno pytanko nową gałkę mam na imbus czy ona mi zpasuje(kupiłam pod model auta)
Pozdrawiam
większość gałek wciska się od góry,zostaje jednak trochę luzu, dlatego z boku, lub od czoła, dokręca się ją kluczem imbusowym, tak żeby gałka była sztywna
Nocne przymrozki to zmora kierowców Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...
Nowy taryfikator mandatów karnych od 1 grudnia 2021 - zmiany Jak już zapewne większość kierowców słyszała od grudnia ma zmienić się trochę obecny taryfikator mandatów ma się to przyczynić do surowszego karania kierowców. Jakie zmiany obejmują punkty karne ? Jest ...
czerepach napisał(a):gra69: Czyli - gałka jest w zasadzie miękka i jak wkręcasz imbus - robi się sztywna, inaczej twardnieje znaczy się? To z czego takie gałki są?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.