Witam, dzisiaj zauważyłem, problem w mojej tigrze, otóż przy skręcaniu w prawo lub w lewo słychać dziwne przeskoki jakby pukanie czy coś, najlepiej jest to słyszalne w miejscu. Dzieje się to w prawym kole tak jakby coś było nie tak z amortyzatorem, przeskoki te odczuwalne są na kierownicy, przypuszczam, iż jest to łożysko amortyzatora, mam pytanie czy dam rade pojechać tym autem jutro nad morze bo wątpie że teraz na zaraz ktoś mi to zrobi.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Autobusy specjalne Autobusy są stosunkowo rzadko poddawane adaptacjom i wykorzystywane do innych niż tradycyjne zastosowań. Niemniej jednak czasami, szczególnie ze względu na duże wymiary nadwozi oraz wyższy niż w samochodach ciężarowych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.