Opel, Toyota, skoda Auto do 52 tyś zł

13 Lut 2008, 18:00

Witam mysle nad kupnem nowego samochodu w miarę duzego zastanawiam sie nad vectrą 1.9 cdti 150 koni bo liftingu czyli tak ok 2005-2006r. Lecz wazne aby taki samochod sie nie psuł wiec wziąłem pod uwagę toyote avensis ale z tego co widze to za 50 tyś mozna kupić avensiske z silnikiem 116 koni wiec myśle ze na te czasy to juz troszke za mało. Ewentualnie pozostało kupno nowego samochodu ( moge pozyczyć 20 tyś) Zastanawiam sie nad nową skode octawie którą kupiłbym od niezależnego dealera
http://www.wikarpodhale.pl/
a oto samochód który mnie interesuje
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Prosze o opinie tych samochodów gdyz mam mętlik w głowie. zakładam ze samochód bede miał ok 5 lat wiec powinien być fajny :D Napiszcie co wy byście wybrali i czy ta nowa skoda za dosyć tanie pieniadze (porównując z autoryzowanym dealerem) bedzie dobra :D Jak z awaryjnością tych aut i którym sie najlpiej jezdzi :D
Pozdrawiam i z góry dziekuje za informacje :D
KrysikTDI
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Lexus CT pojawi się do końca 2017 roku
    Według tajwańskiego portalu U-Car, nowa generacja luksusowego, kompaktowego hatchbacka Lexus CT ma się pojawić jeszcze w tym roku i będzie oparta na tej samej platformie, co najnowszy model Toyoty Prius. Atmosfera medialna ...