WITAM prosze pomużcie niewiem czemu ale niemam chłodzenia tzn. płyny i czujniki w chłodnicy są poi wymianie ale temp płynu chłodniczego dochodzi do ponad 100 C A wentylatory cie nie załączają comoże być tego przyczyną. wentylatory są napewno sprawne były sprawdzone po podłączeniu na krutko działają. PROSZE O RADE
Sprawdzałem w ten właśnie sposób i wentylator chodzi. wymieniałem dziś termostat na nowy.pomogło to tylko tyle że wentylator sie załącza ale i tak po wyżej 100 stopni wskaźnik dochodzi do czerwonego pola. Mechanik u którego byłem powiedział mi że tego rodzaju oplach to jest normalne że trzymają taką wysoką temp. ale coś mi niechce sie w to wierzyć
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Młodzi kierowcy nadal zbyt niebezpieczni Kierujący pomiędzy 18 a 24 rokiem życia od lat stanowią grupę z najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. Brak doświadczenia, niejednokrotnie zbytnia pewność siebie i szereg ryzykownych zachowań ...
moze chłodnica jest zamulona wyjmij całkiem termostat i zobacz wtedy przyczyna moze byc równiez uszkodzony wirnik na pompie wody i jest za słaby obieg ale ja stawiam na chłodnice
Dzięki wielkie przepłukałem chłodnice i nawet pomogło, było w niej syfu co niemiara.ale głowną przyczyną były zaśniedziałe lekko styki na czujniku temp. w chłodnicy tzn na tym kablu co sie podłącza do czujnika. dzięki za porady
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.