OPEL VECTRA 1995 1.6 szukam nazwy części (przewodu)

18 Wrz 2018, 11:05

Dzień dobry!
Poszukuję nazwy przewodu zaznaczonej na zdjęciach kolorem czerwonym (dla osoby starszej). Na samochodach się nie znam.
W karcie pojazdu i dowodzie rejestracyjnym nazwa jest określona jako opel vectra 1995 1.6 bez określenia nazwy modelu.
W sklepie z częściami sprzedawca nie wiedział co to za przewód. Próbowałem szukać na allegro, olx, stronie z częściami, ale bez znajomości ani nazwy jest mi ciężko cokolwiek znaleźć.
Odwiedziłem to forum, gdyż liczę na pomoc profesjonalistów!
Proszę o pomoc.
mampytanie
Obserwowany

18 Wrz 2018, 11:34

To jest przewód podcisnieniowy/nadcisnieniowy jak kto woli, w sklepach ani na allegro tego nie kupisz, jedyne wyjście to wymontowac z jakiegoś innego lub wyrzeźbić coś po swojemu
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

18 Wrz 2018, 12:11

Dziękuję :)
mampytanie
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak działa ogrzewanie w pojazdach elektrycznych?
    Do ogrzewania kabiny w pojazdach z silnikami spalinowymi służy nagrzewnica włączona w obieg cieczy chłodzącej silnik. W pojazdach elektrycznych tego źródła darmowego ciepła już nie ma, ale przecież wystarczy zastosować ...
    Dwie nagrody za stylistykę dla Audi A3
    Stylistyka Audi A3 cieszy się dużym uznaniem użytkowników i fachowców. W tegorocznej edycji niemieckich nagród stylistyki – German Design Awards, kapituła uznała model A3 za zwycięzcę w kategorii ...