Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jest, każde r5 od Volvo (choć w 2,5t lubią niby pękać tłoki)Jcob napisał(a): W takim razie chyba nie ma nic do 30k, turbo benzyny do zakupu, oprócz S3 8l albo innego 1.8T od vaga w którym można trochę więcej kucy wyciągnąć?
chyba tuleje paniemike napisał(a):choć w 2,5t lubią niby pękać tłoki
ale ja nie mówię o samodzielnej wymianie, żeby tylko nie wyciągać silnika to jesteś w stanie przeznaczyć na to nawet 3 dni ale mechanior nie będzie się z tym cykał.Jcob napisał(a):Co do rozrządu to na pewno koszt jest mniejszy niż 5000 i silnika wyciągać nie trzeba
Jcob napisał(a):W takim razie chyba nie ma nic do 30k, turbo benzyny do zakupu, oprócz S3 8l albo innego 1.8T od vaga w którym można trochę więcej kucy wyciągnąć?
a czy to przypadkiem nie ten sam wynalazek Co siedział w Saabie 95 w którego w 3 miechy wsadziłem 9 tys w sam silnik ?Ossy napisał(a):Volvo S60 2.3T
Kao napisał(a):a czy to przypadkiem nie ten sam wynalazek Co siedział w Saabie 95 w którego w 3 miechy wsadziłem 9 tys w sam silnik ?
masz rację, ale jak to przy piątkuKao napisał(a):choć w 2,5t lubią niby pękać tłoki
chyba tuleje panie
sawkakawka napisał(a):Bo to pierwsze to jest ponad budżet...ale mogę dozbierać tak za miesiąc..dwa, natomiast to drugie to bardziej realna oferta i wtedy mam luz na wydatki itd.
sawkakawka napisał(a):Jeździłem do tej pory W202 po dziadku 240 V6 170 koni
no to z czym do ludzi, to właśnie V ma większą elastyke nie turbo. Ja jestem zwolennikiem V, moc może być mniejsza, może być wolniejszy ale ta elastyka, rondo mogę sobie zrobić na 5 biegu i nawet nie pierdnie i pojedzie dalej a sprobuj to zrobić r4 z turbo.sawkakawka napisał(a):Chodzi mi o elastyczność i też przyjemność z jazdy
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL