Opel Astra H pytania

02 Maj 2020, 14:10

Mam pytanie co myślicie o Oplu Astra H. Jakie waszym zdaniem są realne kwoty zakupy modelu Opel Astra H / GTC. Chodzi o silnik 1.6/1.8 z przebiegiem do 220 tyś.
pinczak
Nowicjusz

02 Maj 2020, 17:03

pinczak napisał(a):Jakie waszym zdaniem są realne kwoty zakupy modelu Opel Astra H / GTC
Realna jest taka na jaką wycenia ją właściciel. Im będzie stan lepszy tym cena większa. Okazje rzadko się zdarzają i najcześciej najtańsze egzemplarze nie ważne czy tego czy też innego modelu często są niedoinwestowane przez co trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami.
Zobacz sobie średnią cenę tego modelu i raczej jej się trzymaj. Jak znajdziesz droższy egzemplarz sprawdź czy faktycznie warto w niego zainwestować. Czasem dopłacenie 500-1000zł w dłuższym okresie czasu wyjdzie nam na korzystniej budżetowo :)
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

02 Maj 2020, 21:05

Około 15 tys. zł.
Marcel2727
Aktywny
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Bartolekk ma wtyki u moderacji
Silnik: SzybszyOdTwojego
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2020

02 Maj 2020, 22:43

Hatch/kombi od ok 10k, trzymające się kupy GTC 13k+
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

03 Maj 2020, 12:35

No rozumiem. Właśnie jeśli chodzi o GTC po prostu widziałem dużą rozbieżność cenową i chciałem się lepiej zorientować bo jeśli chodzi o zwykły hatchback to mniejsza ta rozbieżność
pinczak
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota Corolla 1.8 VVT-i Hybrid - test spalania
    To jeden z powodów, dla których najnowsza, 12. już generacja Toyoty Corolli szturmem zdobyła rynek kompaktowych samochodów, obejmując pozycję lidera w swoim segmencie. Wersja z hybrydowym napędem 1.8 ...