Witam. Mam na oku opla vectre C 2002r. silnik 2.2benzyna. Środek zadbany, wszystko ok, samochod sprowadzony z Austrii. Dziwi mnie przebieg - 100tys. km jak na 15letnie auto to chyba malo... Na co zwrocic uwage przy dokladniejszych ogledzinach??
Przebieg taki jest możliwy ale raczej nie w autach które zostały sprowadzone. Weź VIN podjedź do ASO Opla i niech Ci zobaczą co tam się działo i kiedy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
dwie dwojki w dieselach chyba nie wroza nic dobrego, o benzynie nic zlego nie slyszalem. ale dzieki, jak w czwartek uda mi sie podjechac i obejrzec dokladnie auto to cos napisze.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Czy polskie autostrady są warte swojej ceny? Jakość autostrad w Polsce to temat, który budzi w kierowcach wiele emocji. Polityka inwestycyjna w infrastrukturę drogową, w tym autostrady, jest jednym z kluczowych wyzwań dla polskiego rządu. Wysokie koszty przejazdu, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.