Opel Vectra C GTS 1.9 cdti OPINIE... pilne!

05 Lut 2010, 19:48

jeżeli chodzio kosztu to taką vectre da sie kupić za granicy i z rozsądnym przebiegiem... :) co do 2.2 dti to też sie zastanawiałem ale jak mam kupować za granicy to większą akcyze zapłace silnik do 2.0...
DoriaXX
Nowicjusz

Miejscowość: ok. Góra kalwaria

05 Lut 2010, 20:22

no to prawda akcyza bedzie wieksza powyzej 2l, ale w polsce tez dostaniesz i moze z nizszym przebiegiem bo z niemiec samochody maja najechane kilometrow wiedz o tym ze oni maja autostrady i co wiecej z nich korzystaja a w polsce przecietny czlowiek przejezdza do 15 tys, ja jestem troche ponadprzecietny bo przejezdzam 30-40tys, no ale mowie ze wujas mial i sobie chwalil w tym silniku na trasie 6l przy predkosciach do 110, a w miescie 7-9 w zaleznosci od jazdy.
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

07 Lut 2010, 11:03

a co najczęściej sie psuje w tym modelu ?
DoriaXX
Nowicjusz

Miejscowość: ok. Góra kalwaria
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Samochody Toyoty otrzymają karty SIM
    Japoński operator telekomunikacyjny KDDI będzie dostarczał karty SIM do połączonych w sieci samochodów Toyoty. Nowe karty umożliwią globalną komunikację i wymianę danych między autami. Do 2020 roku Toyota zamierza ...