REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
raczej tak.bezledziak napisał(a):Czy to jest równoznaczne z adaptacją?
Rozumiem że filtr paliwa wymieniony podczas czyszczenia układu zasilania paliwem. Ja bym jeszcze sprawdził ciśnienie paliwa które może mieć tu decydujący wpływ na moc podczas przyspieszania. Chodzi mi o pompkę paliwa która zasysa paliwo z baku.bezledziak napisał(a):Co może dolegać w takiej sytuacji? Układ paliwa przeczyszczony ze starego paliwa zalane nowe
Samo się nie naprawi ;/bezledziak napisał(a):Dzwoniłem do mechanika mówił żeby trochę pojeździć jak nie ustanie to żeby wrócić do niego..
Też tak uważam, jednak jak widzisz jak mechanik ma problem z diagnozą to stara się przeciągać w czasie a może naprawi się albo coś padnie to wtedy będzie wiadomo w czym był problembezledziak napisał(a):myślę że najlepiej jak najszybciej to naprawić
Zawór EGR był sprawdzany, czyszczony? Tu przepływomierz też może nie działać już w pełni sprawnie ale jeszcze błędami nie sypie warto zajrzeć do niego czy nie jest brudny.bezledziak napisał(a):jakoś dziwnie śmierdzi z rury wydechowej no i brakuje ciągle tej mocy