witam mam samochód micro car marki chatent media i czy może z was ktoś wie bo odkreciła mi sie śrubka od linki skrzyni biegów i zgubiła mi się taka blaszka od zmiany wie ktoś może z was jak sie prawidłowo ona nazywa
Podejrzewam że ten element nie ma potocznej nazwy aby go wyszukać no ale i tak nie ma szans znalezienia tego elementu w internetach, jedynie u producenta albo samodziełka
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Napisz do firmy która jest importerem tych samochodów w Polsce. Oni chyba najszybciej pomogą w tej kwestii z częściami. Adres do nich info(małpa)mini-auta.pl. Siedzibę maja w Pruszkowie.
Swoją drogą strasznie drogie te nowe modele Chatnet'a ;/
Ford Model T 1924 rok - perła polskiej Armii z lat 20-tych Prezentowany pojazd pochodzi z zasobów Wojska Polskiego i był na wyposażeniu 2. Baonu Czołgów Pancernych w Tarnobrzegu jako pojazd sztabowy. Został odnaleziony i rozmontowany w latach 60-tych przez studentów. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.