Koledzy ...mój opel zafira 1,8,,,1999 dodam ze jest w gazie ...po odpaleniu nie ma mocy i strzela i kicha jak w motorowerach dawniej ,,,wymienione były swiece i cewka i nic ….pomocy
na benzynie i na gazie tak samo się dzieje? nie wiem czy w zafirze A tez tak jest ale w B można sprawdzić błędy bez komputera. -wciśnij gaz i hamulec -przekręć kluczyk w pozycję II (za zapłon)
zamiast przebiegu powinne pojawić się błędy zapisane w sterowniku
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Nie pisz drukiem, nikt nie jest ślepy Skoro na gazie jest ok a na benzynie źle to masz problem z układem paliwowym czyli, pompka lub filtr paliwa zatkany. A jak już rozgrzany przełączysz na benzynę to też masz problemy?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
10 legendarnych silników, które pokochali fani sportowych samochodów Sekretem najlepszych samochodów sportowych są nie dynamiczne linie nadwozia czy głębokie fotele, a ich silniki. Niektóre są lekkie i zwracają uwagę sprytnymi rozwiązaniami, inne ogromne i po prostu zmiatają ...
jak samochod jest rozgrzany to wszystko wtedy jest ok ...zmieniłem sonde i nic się nie po prawilo ..może zle kabelki polaczylem ?? może tak być ??mam przy starej bialy ,czarny,zolty i siwy ...polaczylem bialy do białego siwy do białego czarny do czarnego i zolty z brązowym ,,nie było takich samych kolorow
no tak tylko ze kupiłem sonde bez kostki taka mi sprzedano ,,,ale i tak nie działa strzela kicha tak samo i nie ma sily nic a nic na paliwie ...a na gazie idzie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.