Wiitam wszystkich i proszę o pomoc! Samochod przy uruchomieniu silnika wypala paliwo ktore jest tylko w filtrze i gaśnie po czym trzeba dlugo krecic rozrusznikiem zeby zaciagnal jak zaciagnie paliwo to odpala bez problemu a kiedy postoi 2 godziny sytuacja sie powtarza prosze o pomoc!
Aga13 napisał(a):Diekuje tak i zrobilam zapalil ale okazalo sie ze peknieta byla obudowa filtra.a skad wiem mam meza jalopa i musze o samochodzie myslec sama!
Proszę, nie trzeba było aż trzy razy . Która obudowa????? Aczkolwiek coś mi się nie wydaję aby to była główna przyczyna. Ale może i się zgubiłem .
Czym są masy czynne w akumulatorze? Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...
Pęknięta obudowa filtra to jedna z przyczyn,po wymianie wszystko wróciło do normy? Bo także nie wydaje mi się aby to było zależne tylko i wyłącznie do tego. Sam filtr też wymieniony?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.