Opinia na temat konkretnego modelu

01 Cze 2010, 21:01

barol91 napisał(a):[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Chyba sie skusze żeby ją obejżeć :)
Niedługo bede przejeżdzał przez Łękawice kolo Żywca i znalazlem taki komis. Czymś warto sie zainteresować?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ~6 tys (tys zostawiam na oplaty, rozrzad itp)
Podoba sie mi ten Colt
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM

01 Cze 2010, 21:23

Użytkownik tego forum kolega samuraj coś może więcej powiedzieć bo to nie daleko jego i jego brat był tam kiedyś oglądać Golfa IV (temat był na forum) i był podobno strasznie wyszpachlowany więc niewiem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Cze 2010, 21:30

To zapraszam samuraja do dyskusjii :)
Bardzo sie mi podoba tenn Colt [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] :)
Ale chyba żadne autko w tym komisie nie ma napisane "bezwypadkowe" wiec sie nawet nie napalam...
Ale ceny atrakcyjne ;]
Kakameo
Początkujący

01 Cze 2010, 22:27

No nawet ładny Colt ale jak tam jedziesz to wiadomo możesz na żywo obejrzeć co i jak.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

04 Cze 2010, 18:36

W w/w komisie wiekszosć to auta po "przejściach" ;/
A to? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
i to? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tem co chyba na rzeczy bo ma klape 1.4 16v a silnik 8v...
Warte uwagi?
Kakameo
Początkujący

04 Cze 2010, 20:48

Pierwszy za drogi :roll: wogóle po co mu jakieś "listwy" z przodu między błotnikami a zderzakiem??
Druga Corsa jest raczej po przejściach,wystarczy sobie przejrzeć oferte komisu (auta na części a auta to praktycznie same wraki),wogóle teren komisu przypomina jedno wielkie złomowisko a nie komis czy coś w tym rodzaju.
Barol
Awatar użytkownika

04 Cze 2010, 21:06

ta pierwsza corsa sie mi spodobala ze wzgledu na silnik (1.4 16v) Ale faktycznie podpicowana i zdjecia albo nieumiejetnie robione albo specjalnie :)
Kakameo
Początkujący

04 Cze 2010, 21:19

Za te pieniądze co ta pierwsza Corsa to znajdziesz ciekawe Polo 6N i z lepszym wyposażeniem.
Tutaj jeszcze na czarnych blachach a więc 1właściciel napewno no i z Twojego województwa [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Polo całkiem fajne autko,moja kobieta ma,jeżdziłem i powiem szczerze całkiem dobrze sie nim jeżdzi i troche miejsca nawet jest jak na auto 3drzwiowe (nawet z tyłu).
Barol
Awatar użytkownika

05 Cze 2010, 18:37

Wszystko spoko tylko Tarnów to troche za daleko, nie mam za bardzo z kim jeździć wiec staram sie cos bliżej, np Kraków
A co Ty na to? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pewnie bite. Ale skóra w corsie :)
Kakameo
Początkujący

05 Cze 2010, 18:48

No ale wiesz możesz gdzieś koło siebie znaleść jakieś Polo,teraz znalazłem jeszcze takie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a co do Corsy no powiem szczerze nie wygląda żeby miała coś poważnego albo poprostu dobry blacharz.
Barol
Awatar użytkownika