Prosiłbym o opinię na temat tego ogłoszenia ponieważ zainteresowało mnie, ale wydaje mi się że jest ono "delikatnie" podejrzane [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Doliczajac opłaty to jest dobra cena mimo wszystko, bo mam wtedy budzet, zeby coś zrobić jakby wyskoczyło, zapytam o VIN i spróbuje coś znaleźć jeszcze na jego temat i zdecyduje
Toyota Auris Hybrid II - wymiana oleju w automatycznej skrzyni e-CVT Przyszła kolej na wymianę oleju w automatycznej skrzyni biegów e-CVT. Według serwisu oleju nie trzeba wymieniać i jedynie kontroluje się jego stan niemniej jednak z racji tego że olej przecież też się starzeje (na ...
Nissan LEAF - 50000 sprzedanych egzemplarzy na całym świecie Nissan LEAF, samochód ze stuprocentowym napędem elektrycznym, przekroczył kolejny historyczny próg dzięki sprzedaży 50 000 egzemplarzy, wzmacniając w ten sposób swoją pozycję lidera sprzedaży wśród ...
Nie pchaj się w to.. Zbyt okazyjna cena.. Parę miesięcy temu kolega szukał auta do 20-25k i między innymi brał pod uwagę własnie E91 i powiem tak szybko sobie odpuścił temat bo znaleść dobrą sztukę jest naprawdę ciężko,nawet handlarze z komisów mówili że oni tego nie sprowadzają bo im się nie opłaca..
Nie wiem skąd jesteś ale u mnie na dzielnicy pare metrów ode mnie jest do wzięcia E91 tyle że kombi i cena trochę wyższa. [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Właśnie wpadł mi w oko ten konkretny model w sedanie, e91 mi nie leży, co chodzi o okolice to tak do 200km od Lublina mogę się przejechać po coś konkretnego, no nic zobaczę, mam jeszcze 2 dni żeby się zastanowić i zobaczymy co z tego wyjdzie
grisk napisał(a):Doliczajac opłaty to jest dobra cena mimo wszystko, bo mam wtedy budzet, zeby coś zrobić jakby wyskoczyło
A jak nie bedzie budzetu a cos wyskoczy? imo proszenie sie o klopoty, napalasz sie na podejrzany woz z grupy podwyzszonego ryzyka w okazyjnej cenie zebys nie musial drugich 16tys w niego wlozyc w pierwszym miesiacu ja bym odpuscil
Z przebiegiem to nie ma co marudzic bo tez wiem na swoim przykładzie gdy robiłem 40 lub 50 w rok a teraz zrobię może 7 bo mam auta inne do tyrania na codzień, ludziom życie sie zmienia, wystarczy zmiana pracy gdzie zawsze dojezdzales 5 km a teraz bedziesz jeździł 30 czy 50
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.