Opinia na temat sklepu internetowego

13 Lis 2014, 01:20

Witam

W ostatnim czasie poszukuje pewnego modelu samochodu na prezent dla brata, który kolekcjonuje ów modele. Znalazłem interesujący mnie model w sklepie internetowym maximodel.com.pl.
Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów kiedykolwiek kupował coś w tym sklepie i może podzielić się swoją opinią. Natknąłem się na ten sklep po raz pierwszy w życiu dlatego wolałbym się upewnić czy jest to solidna firma.

Pozdrawiam
rafalm
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

05 Lis 2015, 16:19

Ja w tym sklepie nie kupowałem nic, ale fajny samochodzik zdalnie sterowany kupiłem w innym i jestem zadowolony. Fajny bo do driftu :D
slavkosens
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 12 2010
Auto: BMW E46

06 Lut 2016, 21:25

Dla faceta w każdym wieku modele rc to trafiony prezent. Sprawdzony sklep przeze mnie to "Model Motor". Znajomy polecił mi go na fb i rzeczywiście bez zarzutu. Nie do końca wiedziałam co kupić, ale obsługa sklepu mi doradziła fajną zabawkę rc.
Modena29
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 05 2006
Przebieg/rok: 22tys. km
Auto: Subaru GH
Paliwo: Diesel
Typ: Sport/Coupe

24 Lis 2016, 14:41

W tym konkretnym sklepie nie kupowałem, ale taki samochód kupiłem w sklepie sterowanezdalnie.pl i jestem zadowolony, prezent był trafiony
kamill29
Nowicjusz

Prawo jazdy: 22 02 2005
Auto: Opel Vectra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Buty inspirowane Lexusem CT
    Od prawie trzydziestu lat ludzie wybierają samochody Lexusa, by wygodnie podróżować na większych i mniejszych dystansach. Okazuje się, że od teraz w Lexusach można również… chodzić. A to za sprawą butów ...