Opinia o Komisie autoauto.pl

18 Kwi 2009, 20:18

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam zamiar kupić auto w komisie autoauto.pl czy ktoś coś słyszał o tym komisie, a może miał jakieś przejścia ?
gabriel331
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wawa - Busko

03 Maj 2009, 16:10

Witam.

Też ostatnio rozglądam się za jakimś środkiem lokomocji, więc zbieram opinie o różnych miejscach sprzedaży samochodów uzywanych w Trójmieście, ale też w Warszawie (gdzie często bywam).

Z tego, co wiem, to autoauto jest znanym miejscem, polecali mi go moi znajomi, ktorzy kupili tam "bryczkę" pod koniec zeszłego roku. Twiedzą, że zostali obsłużeni bez zastrzeżeń, choć ostatnio wózek trochę szwankuje z tzw. rozrządem, ale chyba sami są sobie winni, bo akurat rozrząd przydałoby się zwsze wymieniać, jak się kupuje z drugiej reki :)

Więcej nie wiem, ale taka informacją mogę słuzyć :)

Pozdrawiam
Dexter
Dexter
Nowicjusz

Miejscowość: Gdynia

31 Maj 2011, 22:45

Jeśli chodzi o komisy to osobiście skłaniam się ku tym autoryzowanym. W samej Warszawie mogę polecić Używane jak nowe - paru znajomych skorzystało z ich oferty i z tego co wiem są zadowoleni, nie było żadnych problemów, samochody zgodne z opisem. Wprawdzie jest tam trochę drożej niż w innych komisach, ale też dają gwarancję i masz pewność, że nie są to wyklepane wiaty przystanków autobusowych z Niemiec ;))
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze

02 Sie 2011, 17:49

witam,
jeżeli chodzi auta, to chyba jak każdy jeździłam już kilkoma... kiedyś kupiłam auto w Szczecinie, tak mi się podobało na zdjęciach, było nawet ok, raz przyjechałam nowym nabytkiem z Białegostoku... Miałam również tego pecha nadziać się na autoauto, ale po tych przejściach szczęśliwie trafiłam na sprzedawcę, z którego jestem zadowolona, prawie 2 lata temu kupiłam u niego autko, jeździłam nim półtorej roku i mi się trochę znudziło, wróciłam do sprzedawcy, wziął je w rozliczeniu (naprawdę dobrą kwotę za nie policzył) i kupiłam u niego drugie auto z którego też jestem zadowolona. Poleciłam go już kilkakrotnie i wszyscy sobie chwalą. Pan ogłasza się na serwisie oto moto, [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] , szczerze polecam.
MARCIA7
Nowicjusz

Auto: mercedes s320

28 Gru 2012, 20:15

Witam nic nie wiem na tema komisu auto auto ale mogę powiedzieć o komisie Wesley w Czarnym Dunajcu obok Dragona ul. Kolejowa . Komis ten zawiera samochody w złym stanie technicznym nie nadającym się do jazdy jeśli chcecie auto które nie nadaje się do jazdy to wasz wybór . Ostrzegam przed tym komisem i właścicielem.
posiadacz
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 09 1998
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: golf 5
Silnik: 1.9tdi
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

28 Paź 2014, 11:56

Powiem z własnego doświadczenia. Kupowałem auto od firmy AutoAuto, oni mają duży plac samochodowy na al. Krakowskiej. Udało się znaleźć sprowadzanego Mercedesa za dobre pieniądze. Autko z full wyposażeniem, oczywiście w pełni sprawne. Bardzo pozytywnie oceniam całą obsługę, bez kluczenia i wodzenia za nos. Konkretnie, czyli tak jak lubię ;)
Onedrzej
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 06 2011
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Hybrid-R concept
    Rok po rynkowej premierze Toyoty Yaris Hybrid, na targach we Frankfurcie 2013 zadebiutował 420-konny Yaris Hybrid-R concept z napędem 4x4. Był to kolejny po wyścigówce Toyota TS030 Hybrid samochód, który ...

31 Paź 2014, 03:20

Onedrzej napisał(a):Kupowałem auto od firmy AutoAuto

I jak tu wierzyć? Skoro w każdym poście piszesz o tej firmie. Od razu widać że nie byłeś jej klientem tylko rejestrujesz się po to żeby ją reklamować.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999

31 Gru 2014, 17:47

Niestety nie w Autoauto ale również kupowałem samochód w komisie .Na pierwszy rzut oka ok nawet do warsztatu nam pozwolił podjechać sprawdzić bebechy.Niestety po czasie okazało się że ten warsztat był w zmowie a auto było po poważnym wypadku. Teraz raczej ogłoszenia motoryzacyjne są moją codziennością i sam wybieram warsztat i mechanika do oględzin.A co do opinii wiesz - większość komisów musi robić dobra minę do złej gry a prawda niestety dopiero wychodzi po czasie.
p0ldekrakieta
Początkujący

Przebieg/rok: 21tys. km
Auto: Audi A4/Mazda RX8
Silnik: 1.6/1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna