Oszust z Gliwic

17 Maj 2014, 11:28

Czy ktoś miał do czynienia z Autohandel Krzysztof Golba z Gliwic?
kaj1964
Nowicjusz

Auto: Peugeot 307

18 Maj 2014, 18:36

Niestety tak.Ciekawe ile osób jeszcze. :x :angry:
galu
Obserwowany

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: peugeot partner

19 Maj 2014, 19:43

Jeszcze jedną jestem ja, niestety.
ivonka
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-1983
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: audi a6 c4
Silnik: 2,5 TDI 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

20 Maj 2014, 09:19

Proszę o kontakt do siebie. Mam podobną sytuację.
aktena7777
Obserwowany

Auto: Nissan X-Trail
Silnik: 2.2 dCi
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

22 Maj 2014, 18:06

Cześć. jestem dokumentalistą Turbo Kamery. Zauważyłem, że macie problem z pewnym oszustem. Czy moglibyście przybliżyć mi sytuację? Będę wdzięczny za każdą informację. Jeśli tylko będzie to możliwe postaramy się Wam pomóc w walce.
KameraTurbo
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia

02 Cze 2014, 19:38

Jestem kolejnym, który dał się nabrać. Proszę o jakiekolwiek informacje w tym temacie np. cz zgłaszaliście to na policję.
Janusz
Obserwowany

Auto: Chrysler
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dzięki oponom zmniejszyć hałas w samochodzie?
    Hałas w przypadku ogumienia spowodowany jest przez tarcie oraz częstotliwość drgania opony i powietrza w niej. Zewnętrzny hałas toczenia jest parametrem szczególnym, ponieważ decybel (dB) jest jednostką logarytmiczną ...
    Ostre zakręty, zakosy i serpentyny pod kontrolą
    Sezon wycieczek na wędrówki górskie trwa. Wielu turystów pokonuje autem setki kilometrów, aby dojechać do celu. Droga często jest bardzo wymagająca, głównie ze względu na liczne ostre zakręty, ...

02 Cze 2014, 19:42

sprawę z pewnością należy zgłaszać na policję. Dajcie sobie również pomóc. Z chęcią zajmiemy się sprawą i zainterweniujemy, jednak potrzebujemy potwierdzenia, że takie oszustwo ma miejsce. Jeśli jest osoba, która chce przedstawić nam całą sprawę to proszę o kontakt.
KameraTurbo
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia

03 Cze 2014, 09:19

ja to mam zawsze taką zasade że nigdy nie kupie samochodu z komisu, ale wam wspołczuje w koncu samochód kosztuje a taki oszust sobie jaja z tego robi, powinniscie sie zebrać wszyscy ktorych oszukał , i wpier.....lić mu porządnie :)
Dj Kris
Nowicjusz

Zdjęcia: 6
Miejscowość: Przasnysz [Mazowieckie]

10 Sty 2015, 12:27

Witam.
Jestem niestety kolejnym ,który dołączył do oszukanych przez Autohandel K Golby.
Sprawę zgłosiłem na Policji ale niestety po 4-ch miesiącach dostałem odpowiedz o umorzeniu
dochodzenia wobec niewykrycia sprawcy.Trochę to dziwne ,że Pan K.Golba rozpłynął się.
Polciu
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 12 1986
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: kia sportage
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014