Oszust z Gliwic

17 Maj 2014, 12:28

Czy ktoś miał do czynienia z Autohandel Krzysztof Golba z Gliwic?
kaj1964
Nowicjusz

Auto: Peugeot 307

18 Maj 2014, 19:36

Niestety tak.Ciekawe ile osób jeszcze. :x :angry:
galu
Obserwowany

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: peugeot partner

19 Maj 2014, 20:43

Jeszcze jedną jestem ja, niestety.
ivonka
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-1983
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: audi a6 c4
Silnik: 2,5 TDI 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

20 Maj 2014, 10:19

Proszę o kontakt do siebie. Mam podobną sytuację.
aktena7777
Obserwowany

Auto: Nissan X-Trail
Silnik: 2.2 dCi
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

22 Maj 2014, 19:06

Cześć. jestem dokumentalistą Turbo Kamery. Zauważyłem, że macie problem z pewnym oszustem. Czy moglibyście przybliżyć mi sytuację? Będę wdzięczny za każdą informację. Jeśli tylko będzie to możliwe postaramy się Wam pomóc w walce.
KameraTurbo
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia

02 Cze 2014, 20:38

Jestem kolejnym, który dał się nabrać. Proszę o jakiekolwiek informacje w tym temacie np. cz zgłaszaliście to na policję.
Janusz
Obserwowany

Auto: Chrysler
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Uwaga rower
    Kiedy sezon rowerowy w pełni, warto wiedzieć parę rzeczy. Tym bardziej, że niektóre przepisy pozwalają rowerzystom na zbyt wiele, co naraża samego rowerzystę na niebezpieczeństwo. Ale to jest właśnie Polska - ci, którzy ...

02 Cze 2014, 20:42

sprawę z pewnością należy zgłaszać na policję. Dajcie sobie również pomóc. Z chęcią zajmiemy się sprawą i zainterweniujemy, jednak potrzebujemy potwierdzenia, że takie oszustwo ma miejsce. Jeśli jest osoba, która chce przedstawić nam całą sprawę to proszę o kontakt.
KameraTurbo
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia

03 Cze 2014, 10:19

ja to mam zawsze taką zasade że nigdy nie kupie samochodu z komisu, ale wam wspołczuje w koncu samochód kosztuje a taki oszust sobie jaja z tego robi, powinniscie sie zebrać wszyscy ktorych oszukał , i wpier.....lić mu porządnie :)
Dj Kris
Nowicjusz

Zdjęcia: 6
Miejscowość: Przasnysz [Mazowieckie]

10 Sty 2015, 13:27

Witam.
Jestem niestety kolejnym ,który dołączył do oszukanych przez Autohandel K Golby.
Sprawę zgłosiłem na Policji ale niestety po 4-ch miesiącach dostałem odpowiedz o umorzeniu
dochodzenia wobec niewykrycia sprawcy.Trochę to dziwne ,że Pan K.Golba rozpłynął się.
Polciu
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 12 1986
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: kia sportage
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014