Cześć. jestem dokumentalistą Turbo Kamery. Zauważyłem, że macie problem z pewnym oszustem. Czy moglibyście przybliżyć mi sytuację? Będę wdzięczny za każdą informację. Jeśli tylko będzie to możliwe postaramy się Wam pomóc w walce.
Jak dzięki oponom zmniejszyć hałas w samochodzie? Hałas w przypadku ogumienia spowodowany jest przez tarcie oraz częstotliwość drgania opony i powietrza w niej. Zewnętrzny hałas toczenia jest parametrem szczególnym, ponieważ decybel (dB) jest jednostką logarytmiczną ...
Ostre zakręty, zakosy i serpentyny pod kontrolą Sezon wycieczek na wędrówki górskie trwa. Wielu turystów pokonuje autem setki kilometrów, aby dojechać do celu. Droga często jest bardzo wymagająca, głównie ze względu na liczne ostre zakręty, ...
sprawę z pewnością należy zgłaszać na policję. Dajcie sobie również pomóc. Z chęcią zajmiemy się sprawą i zainterweniujemy, jednak potrzebujemy potwierdzenia, że takie oszustwo ma miejsce. Jeśli jest osoba, która chce przedstawić nam całą sprawę to proszę o kontakt.
ja to mam zawsze taką zasade że nigdy nie kupie samochodu z komisu, ale wam wspołczuje w koncu samochód kosztuje a taki oszust sobie jaja z tego robi, powinniscie sie zebrać wszyscy ktorych oszukał , i wpier.....lić mu porządnie
Witam. Jestem niestety kolejnym ,który dołączył do oszukanych przez Autohandel K Golby. Sprawę zgłosiłem na Policji ale niestety po 4-ch miesiącach dostałem odpowiedz o umorzeniu dochodzenia wobec niewykrycia sprawcy.Trochę to dziwne ,że Pan K.Golba rozpłynął się.
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.