Cześć. jestem dokumentalistą Turbo Kamery. Zauważyłem, że macie problem z pewnym oszustem. Czy moglibyście przybliżyć mi sytuację? Będę wdzięczny za każdą informację. Jeśli tylko będzie to możliwe postaramy się Wam pomóc w walce.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Uwaga rower Kiedy sezon rowerowy w pełni, warto wiedzieć parę rzeczy. Tym bardziej, że niektóre przepisy pozwalają rowerzystom na zbyt wiele, co naraża samego rowerzystę na niebezpieczeństwo. Ale to jest właśnie Polska - ci, którzy ...
sprawę z pewnością należy zgłaszać na policję. Dajcie sobie również pomóc. Z chęcią zajmiemy się sprawą i zainterweniujemy, jednak potrzebujemy potwierdzenia, że takie oszustwo ma miejsce. Jeśli jest osoba, która chce przedstawić nam całą sprawę to proszę o kontakt.
ja to mam zawsze taką zasade że nigdy nie kupie samochodu z komisu, ale wam wspołczuje w koncu samochód kosztuje a taki oszust sobie jaja z tego robi, powinniscie sie zebrać wszyscy ktorych oszukał , i wpier.....lić mu porządnie
Witam. Jestem niestety kolejnym ,który dołączył do oszukanych przez Autohandel K Golby. Sprawę zgłosiłem na Policji ale niestety po 4-ch miesiącach dostałem odpowiedz o umorzeniu dochodzenia wobec niewykrycia sprawcy.Trochę to dziwne ,że Pan K.Golba rozpłynął się.
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.