Witam. Od ponad roku szukam samochodu dla siebie i nie mogę znaleźć nic ciekawego. Wybór padł na vw golf 4 lub audi a4 b5. Jedyny silnik jaki mnie interesuje to 1.8t. Znalazłem takiego o to golfa, co powiecie?
Wygląda ok, tragedii nie ma a te fotele podobno często gęsto tak wyglądają nawet przy mniejszych przebiegach, to norma, wyświetlenia mogą być wynikiem wstawiania takich ofert w 5 innych miejsc w sieci, np fora tematyczne VW, czy inne o tematyce samochodowej. Lepiej szukać stanu technicznego dobrego niż foteli czy plastików które można wymienić. Osobiście zostawiłbym sobie nieco większy zapas kasiory bo 1,8 turbo czasem wymagają dołożenia +/- 1-2 tys zł. Tylko dziwne typy wybierasz Audi A4 i Golf? Ten pierwszy ma drogi zawias i raczej to zestawienie pasuje mi do Audi A4 i A3 a Golf z Passatem.
A ja bym się dowiedział, czy ta nalepka na szybie sklepowa to reklama jak szef jedzie do pracy, czy samochód służbowy do odbierania części... Bo jak to drugie, to bym nawet nie podchodził do tego turbo benzyniaka.
Jak zdjąć ta reklamę ze szyby? Ile to kosztuje ? Chyba się wybiorę zobaczyć tego golfa. Macie może jakieś propozycję na auto ? Budżet do 12,500 tyś. Oprócz turbo benzyny może być jeszcze jakiś dieselek
Toyota Yaris - historia najpopularniejszego modelu marki w Europie Historia Toyoty Yaris, najpopularniejszego modelu marki w Europie, jest bogatsza niż można by sądzić, patrząc tylko na jego trzy generacje. Przez 19 lat swojej obecności na rynku Yaris niemal co roku zaskakiwał swoim nowym ...
Nieuważny pieszy i zasada ograniczonego zaufania Podobnie jak kierowcy piszący SMS-y i rozmawiający przez telefon w trakcie jazdy narażają się na utratę kontroli nad pojazdem, także i piesi rozproszeni przez rozmowę czy zabawę gadżetami narażają siebie i innych na niebezpieczeństwo. ...
1) od młodzika 2) nawiewy ręczne + brak klimy? 3) kierunek lewy jakiś taki bielszy niż reflektor i błotnik tzn cały bok jakby malowany 4) kierownica na 100% nie od tego auta, to jest albo od Audi TT albo jakiegoś S3/S4..ch...a wie 5) wyświetleń też sporo
Pionek napisał(a):błotnik tzn cały bok jakby malowany
dlaczego tak uważasz?
Pionek napisał(a):kierownica na 100% nie od tego auta, to jest albo od Audi TT albo jakiegoś S3/S4..ch...a wie
dokładnie to od S4 B5
Mi się w oczy rzuca jeszcze rdza na przednim prawym błotniku a z wyświetleniami coś musi być na rzeczy,link do ogłoszenia krąży po kilku forach albo gdzieś w sieci bo rano jak pisałem posta było ich 3k z małym hakiem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.