Cześć, jestem przed zakupem pierwszego auta i wpadło mi w oko BMW e60 520D lecz dużo się słyszy o awaryjności w dodatku nie wiem czy samochód z napędem na tył jest dobrym pomysłem na pierwsze auto. Czy możecie podzielić się opiniami z użytkowania tego modelu ?
Jak wygląda z awaryjnością Na co zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu Jakie są koszty utrzymania No i najważniejsze czy wgl rozważać ten model czy odpuścić sobie i poszukać jakiegoś innego
Ford GT Ford GT nie jest oczywiście modelem seryjnym, a egzemplarzem po skrajnych modyfikacjach dokonanych przez Performance Power Racing z Florydy. Specjaliści z tej firmy w konstrukcji pojazdu zastosowali materiał wykorzystywany ...
Apple CarPlay w samochodach marki Lexus Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.