Opony letnie

29 Kwi 2011, 19:44

Witam. Muszę kupić komplet opon letnich - tak w granicach 350-400 za sztukę - a może jakieś tańsze... :razz: możecie polecić jakiś model - bo nie chcę kupować tak na chybił trafił.
użytkowanie 70% droga, 30% teren. Dzięki.
Szuszel
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

14 Maj 2011, 09:54

jeżeli chodzi o używane to mało jest ich na aukcjach. Sam szukam 195/80/15 używanych 4 szt ale mało jest ich
Kaine
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

14 Maj 2011, 10:56

[link do Oponeo wygasł]
Szosa + lekki teren.

[link do Oponeo wygasł]
Troche agresywniejszy ATek.

[link do Oponeo wygasł]
Jakies tanie chinskie ATeki, dunlop raptem o 30zl drozszy, a pewnie bedzie duzoo lepszy, nie warto moim zdaniem przy tak malej roznicy cenowej sie pchac w chinczyzne.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

14 Maj 2011, 13:23

Te ... General Grabber AT

opony letnie

Dobrze radzi sobie w lekkim terenie, całkiem dobra na mokrej asfaltowej nawierzchni i jak na AT-eka całkiem cicha ... cichsza od AT2 tej firmy.
mar_pula
Początkujący

Miejscowość: Lubartów

07 Cze 2011, 21:43

KUMHO ECSTA STX
Coś takiego, jak na Allegro -
[link do oferty na Allegro wygasł]
Bardzo dobra w terenie i na drodze!
blackpit
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Wałbrzych

15 Cze 2011, 15:51

Vredestein Sportrac, tanie i dobre a dobre bo tanie :wink:
Ja Szczupak, ja Szczupak! Do wszystkich, do wszystkich! Zaciągamy sieć! Można zaczynać!
Fabutek
Początkujący

Miejscowość: mazury
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Co potrafią skrzynie biegów? Ręczna czy automatyczna?
    Wytworzenie momentu napędowego to dopiero połowa sukcesu samochodu – moment ten trzeba jeszcze przenieść na koła. By odbywało się to efektywnie i komfortowo, ŠKODA opracowała szeroką ofertę układów napędowych ...