04 Lis 2010, 13:09
No ja bym sie zgodził, z tym co pisze kolega barol91. Ale to tylko z mojego własnego doświadczenia - miałem takowe założone w Polonezie i powiem szczerze, że nie zachowywały się najlepiej na drodze pokrytej śniegiem - jak się jechało na drodze szybkiego ruchu po białym puchu ( np. w nocy ) albo nawet po autostradzie jak sypał snieg i droga była biała, to strach było jechać więcej niż góra 70 km/h. Z początku myślełem, że to wina auta, bo Polonez to... Polonez. Ale później kupiłem też do Nubiry kombi i założyłem je na przód i było to samo. Po mieście, jak się jeździło 40, 50 km/h to było ok. Ale przy większych szybkościach, to troszkę strach był... W końcu do Nubiry założyłem opony Goodyera i od razu inaczej się jeździło. W Nexii miałem kiedyś letnie opony Dębicy i też na deszczy nie były najlepsze. Nie wiem jak inni, ale ja się już zraziłem do Dębicy. Może wielka firma, ale zaczyna robić chyba buble. Może dlatego, że firma wielka i z historia i myślą, że to im pomoże. A może to tylko takie moje spostrzeżenie. Muszą się jeszcze wypowiedzieć inni, którzy tych opon używają.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...