Opony zimowe 215/70/16

26 Lis 2019, 21:36

a weźcie z tą jokohamą, przecież to tani śmietnik z jakąś tam nazwą wpadającą w ucho
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

27 Lis 2019, 05:42

Z tym śmietnikiem to gruba przesada, ale wg mnie, to raczej klasa średnia niż premium.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lis 2019, 20:39

Kao, jeśli nie miałeś okazji jeździć, to może lepiej przemilczeć? Jak zamawiałem opony to wszędzie Yokohama figuruje jako marka premium.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6

28 Lis 2019, 22:21

lotek33 napisał(a):Kao, jeśli nie miałeś okazji jeździć, to może lepiej przemilczeć?
a na jakiej podstawie twierdzisz że nie miałem okazje jeździć? myślisz że sobie komy nabijam czy co? mam to założone w 2 autach i juz nie raz miałem okazję jezdzić i głośno twierdzę że nie są warte swojej ceny. Osoba która jezdzi a raczej przemieszcza się od punku A do punktu B to nawet nie zauważy różnicy miedzy premium a jakimś kitajskim imperialem a ktoś kto z mocy i hamulców korzysta jednak moze jakieś wrażenia odnieść
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

01 Gru 2019, 09:17

Te Yokohamy wszędzie w testach wypadają średnio:
https://www.google.com/amp/s/www.auto-s ... m4jd3x.amp

Są to dobre opony, nic specjalnego, można mieć lepsze w tej cenie, a nawet taniej.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

21 Sty 2020, 20:25

Mam odmienne zdanie dotyczące w/w opon jeśli chodzi o wrażenia z jazdy. Też czasami lubię przycisnąć i jeśli chodzi o przyczepność i komfort prowadzenia uważam wypadają bardzo dobrze. Ale rozumiem, że każdy ma swoje zdanie i własne odczucia. Szanuję i pozdrawiam:)
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    III runda NIGHT POWER 2013 GP w Łomży / relacja
    Kolejna impreza z cyklu NIGHT POWER 2013 Grand Prix za nami. Nawet deszcz nie zniechęcił fanów wysokooktanowej adrenaliny. Kiedy tylko ulica wyschła pierwsze auta stanęły na linii startu. 10 sierpnia na ulicy Spokojnej ...