REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Czyli wcześniej mogła być już uszkodzona i po zwolnieniu hamulca nie koniecznie musiała odbijać do końca.Raulek napisał(a):dzis rano na postoju za szybko zaciagnalem hamulec i linka strzelila
Nie wiem jak tam jest dostęp ale myślę że to dobra cena.Raulek napisał(a):Za wymiane 3 linek z robocizna 180 zl mi krzykneli, myslicie ze to dobra cena ?
Ona może być przy samej dźwigni hamulca ręcznego.Raulek napisał(a):tylko nie moge sie zorientowac do konca gdzie jest ta linka oznaczona jako przednia
Nie wiem jak ona wygląda dokładnie ale jak wymienią wszystkie to przynajmniej będziesz miał pewność że tu musi być wszystko dobrze. A ta linka w sumie najtańsza i koszt jej nie jest wysoki.Raulek napisał(a):Dla mnie troche bez sensu wymieniac ta linke przy dzwigni no ale skoro sie uparli to niech juz robia
Zależy od samochodu, znam przypadki że wymiana linek od ręcznego może naprawdę sporo kosztować przewyższając tą Twoją kwotę kilkukrotnieRaulek napisał(a):Uspokoiles mnie z cena, bo wydawalo mi sie ze 180 zl za reczny to duzo
MusiRaulek napisał(a):mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie bo planuje w weekend trase dluzsza
No tak ale tam zamiennik kosztuje tyle co oryginał poza ASORaulek napisał(a):Jak robiłem rozpytanie w ASO
bonifacy napisał(a):Masz tam tarcze czy bębny z tyłu ?
Raulek napisał(a):mam tarcze
Raulek napisał(a):to moze byc kwestia regulacji w tarczobebnie
Raulek napisał(a):Mam szczeki do wymiany