Oryginalne auto do 20 k? Alfa?

05 Lut 2015, 16:43

Dzień Dobry!

Drodzy specjaliści, przyszedłem tutaj z nie lada trudnym zadaniem. Poszukuję oryginalnego auta do miasta, nie interesują mnie Leony, Golfy etc. Szukam auta, za którym ludzie się oglądają, pewnie takie auto by się znalazło, ale w kwocie do 100 tys. złotych, natomiast ja szukam takiego auta do 20 tys.

Moim ideałem jest Alfa Romeo 147:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

... ale wiem, że to nie jest to auto do codziennego użytku, ale szukam brata bliźniaka do tego samochodu, który spełnia warunki - piękny, w miarę młody, ekonomiczny, do 20 tys.

Można powiedzieć, że rzucam naprawdę ciężkie wyzwanie, ale wiem że są tutaj tacy, którzy posiadają niebagatelną wiedzę na temat motoryzacji i może mnie zaskoczą, że zakocham się w jakimś aucie tak samo jak w tej Alfie. Puścić wodze fantazji
KKuba
Obserwowany

Auto: Nie mam

05 Lut 2015, 17:08

Mitsubishi Colt 1.5T CZT? Można spokojnie go dłubnąć i wyciągnąć z 250+ :ok:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Powiedziałbym ,że "mały ale wariat" :naughty:
Kieł
Stały forumowicz

05 Lut 2015, 18:27

Kompletnie mi nie podchodzą jakoś te auta, nie wiem. Szukamy dalej, sam też szukam, ale nie wiem sam.
KKuba
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryfikacja według Toyoty
    Toyota pracuje nad zelektryfikowanymi samochodami od 25 lat. Pierwszym efektem tych prac była hybrydowa Toyota Prius, która trafiła do seryjnej produkcji 22 lata temu. Japończycy zajmowali się samochodami elektrycznymi, ...