Pewnie by jej się spodobało, ale ponieważ slabo się znamy w gre wchodzą samochody nowe ewentualnie powystawowe. Podoba jej się mazda 6, ale jest już sporo drozsza. Zaraz musi oddac samochod zastępczy, wiec jeśli nie wymyślimy niczego innego stanie pewnie na mazdzie 3, a ja nie jestem przekonana, ze to najlepszy wybor.
Czy większy nie bylby bezpieczniejszy?
Realnie w gre wchodzą samochody w pobliżu Warszawy i Bialegostoku, nigdzie dalej nie będzie chciało jej się jechać ogladac, chyba ze będzie to cos pewnego.
Poza tym mama szuka samochodu na dluzszy czas, możliwie bezawaryjnego, bo nie bawi ją szukanie nowego, sprzedaż, wymiana itd. Tak naprawdę jest to spory problem, ciężko ustalić budżet, cechy takiego samochodu, ciężko znaleźć jej czas, żeby podjechać i ogladac, bo sporo pracuje.
Proszę o szczera opinie - czy jest cos lepszego, bardziej bezpiecznego niż Mazda 3 w cenie do 80 tys? Dzis wieczorem pokaze jej wszystkie te propozycje, mi osobiście podoba się większość, ale i tak najważniejszym kryterium wyboru byłaby bezawaryjność i bezpieczeństwo. Mama bardzo kieruje się urodą
![Uśmiechnięty :)]()
.