REKLAMA
Witam,
Pierwotnie miałem kupić CLK 500, W204 3.5. Polowałem na te dwa modele (przy budżecie 40-45k + coś tam na pakiet startowy). Niestety jestem zmuszony zmniejszyć budżet (a zarazem coś kupić, bo ,,zdrowej i zadbanej'' 500-tki to długo nie widziałem w ofertach). Wybrałem CLK 500 i W204 3.5 ze względu na koszty utrzymania, o ile w przypadku 500-tki nie jest tak drogo jeśli chodzi o koszty utrzymania porównując do innych aut w podobnym budżecie, jeśli chodzi o osiągi/koszty. CLK 500 nawet wypada ciut taniej w stosunku do C350.
Budżet mi się zmniejszył (25-30k) ale upodobania nie, szukam czegoś co w tych pieniądzach nie zje mi portfela, a będzie miało dobre osiągi.
Przez dobre osiągi niech będzie to >200KM. Jeździłem CLK i W204 ale w innych wersjach silnikowych i bardzo spodobał mi się układ kierowniczy (na plus dla CLK) i całokształt. Zastanawiałem się w tym budżecie nad E46 z 3.0 (miałem kiedyś) ale troszeczkę nie chciałbym wracać do tego samego. O ile ja nie miałem większych problemów z tym autem przez 2 lata to obecny nabywca co chwila ma coś do wymiany
Macie jakieś sugestie? Mile widziany automat i silnik nadający się do LPG.