Ostrzegam: OPEL ASTRA K (W0LBF6EB6HG001661) z Gniezna lub okolic

21 Lut 2020, 19:05

OPEL ASTRA K (W0LBF6EB6HG001661) z Gniezna (tablice z Rzeszowa)

Sprzedający w sposób świadomy ukrywa historię pojazdu. Podaje się za pierwszego właściciela i użytkownika pojazdu, co po weryfikacji okazało się nieprawdą. Samochód o niewiadomej historii, który wiele miesięcy bez przeglądu stał na parkingu firmy leasingowej po czym kupiła go (jak się przy finalizacji okazało) jakaś szemrana firma zajmująca się e-hazardem zarejestrowana w Bułgarii), którą rzekomo reprezentuje sprzedający. Mnie naciągnęli na zadatek, którego nie chcą zwrócić, więc spotkamy się w sądzie. Innych ostrzegam. Nie warto zawracać sobie tym samochodem głowy. Śmierdzi na kilometr. Tym bardziej że sprzedający upiera się wyłącznie przy gotówce (w moim przypadku gdyby nie nagrania rozmów to wyparłby się że zadatek w ogóle przyjął).
coqquyi
Obserwowany

22 Lut 2020, 10:43

Gniezno dużo mówi,kolejne miasto pełne handlarzy i przekrętów..

coqquyi napisał(a):Mnie naciągnęli na zadatek, którego nie chcą zwrócić, więc spotkamy się w sądzie

I zrobisz z siebie idiotę i jeszcze zapłacisz za sprawę bo zadatek nie podlega zwrotowi..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Lut 2020, 13:07

coqquyi napisał(a):Sprzedający w sposób świadomy ukrywa historię pojazdu. Podaje się za pierwszego właściciela i użytkownika pojazdu, co po weryfikacji okazało się nieprawdą. Samochód o niewiadomej historii, który wiele miesięcy bez przeglądu stał na parkingu firmy leasingowej po czym kupiła go (jak się przy finalizacji okazało) jakaś szemrana firma zajmująca się e-hazardem zarejestrowana w Bułgarii), którą rzekomo reprezentuje sprzedający. Mnie naciągnęli na zadatek, którego nie chcą zwrócić, więc spotkamy się w sądzie. Innych ostrzegam. Nie warto zawracać sobie tym samochodem głowy. Śmierdzi na kilometr. Tym bardziej że sprzedający upiera się wyłącznie przy gotówce (w moim przypadku gdyby nie nagrania rozmów to wyparłby się że zadatek w ogóle przyjął).

Ale o czym piszesz bo za bardzo nie rozumiem... masz jakiś problem ze stanem technicznym czy z rodzajem bajki dla Januszufff od idealności używek????
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe systemy bezpieczeństwa od Volvo
    W pełni zautomatyzowana jazda w korku, ograniczenie kolizji na skrzyżowaniach oraz redukcja do zera kolizji z udziałem zwierząt – to najnowsze projekty w dziedzinie bezpieczeństwa, nad którymi pracuje Volvo. ...