Ja kupiłem auto w lutym 2019 i nie mam zastrzeżeń auto z oryginalnym przebiegiem potwierdzone przy wymianie rozrządu (był oryginalny pasek). auto użytkuje już rok bez najmniejszych problemów zrobiłem już ponad 30 tys kilometrów.
Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...
Zaparowane szyby w samochodzie - jak nie widzisz nie jedź! Zaparowane szyby w samochodzie to częste zjawisko w okresie jesienno-zimowym. Wielu kierowców bagatelizuje ten problem i rusza z miejsca, zanim szyby staną się przejrzyste. Ograniczona widoczność może jednak prowadzić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.