Ostrzeżenie przed handlarzem z Orzesza

19 Maj 2015, 19:27

Chciałbym ostrzec przed handlarzem z Orzesza z ulicy Pawlicy. Gość handluje z tego co widziałem głównie Lanosami (miał też białego Opla Vectrę). Wstyd się przyznać ale dałem się nabrać i kupiłem od niego Lanosa, który okazał się totalnym rzęchem, najprawdopodobniej wyląduje w końcu na złomie. Z zewnątrz był ok, ale niestety od spodu był nieźle zeżarty (mam nauczkę żeby nie kupować w niedzielę bo nie ma wtedy szans wjechać na kanał). Oczywiście gość się wyparł, że nie wiedział i takie inne bzdety (co jest niemożliwe, bo umowa była na jego żonę), w końcu przestał odbierać telefony.
Można by iść z tym do sądu, ale wiadomo jak sądy działają w Polsce, wartość auta też była nie za duża. Dałem sobie spokój.
roberg
Obserwowany

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW e36 320i Touring
Silnik: 2.0 benzyna 150KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

12 Lip 2015, 13:25

Ciekaw jestem ile dałeś za niego i który to rocznik?
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Czym tak naprawdę jest tuning samochodów?
    Zakup nowego samochodu to dla wielu osób bez wątpienia ważne wydarzenie. Dla każdego oznacza ono jednak co innego. O ile dla większości z nas nowy samochód to po prostu środek transportu do pracy, sklepu czy ...