Oświetlenie zapalniczki i popielniczki w Golfie 3 - wymiana.

18 Paź 2010, 10:02

Witam :!:
Mam problem z oświetleniem popielniczki i zapalniczki w Golfie 3. Mianowicie, któregoś dnia dobrałem się do deski rozdzielczej, trochę ją rozkręciłem, rozłożyłem i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że właśnie zapalniczka i popielniczka są oświetlane. Pokombinowałem dalej i okazało się, że w nietypowych... gniazdach, czy uchwytach są małe żarówki. Pomyślałem - wyjmę i wymienię. Ale sprawa okazała się bardziej skomplikowana. Żarówki w ogóle nie chcą się ruszyć z miejsca. Czy żeby oświetlenie ww. elementów było sprawne trzeba zrobić tak jak np.: z oświetleniem zegarów też w Golfie 3, mianowicie kupić gotowy element w obudowie :?:
Pozdrawiam :!:
TDI.SUBARU
Początkujący

Zdjęcia: 1

18 Paź 2010, 17:12

Tego ci nie powiem, ale próbowałeś żaróweczkę najpierw wepchnąć a potem przekręcić?!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Największy na świecie salon Audi w Dubaju
    Nowy salon Audi doskonale wpisuje się w obraz Dubaju - miasta rekordów. Niedawno odbyło się tu uroczyste otwarcie największego na świecie showroomu marki z czterema ringami. Uroczystość uświetnił występ amerykańskiej ...