Oszczędne auto do 5500

27 Sty 2018, 15:36

Witam poszukuje tanie w utrzymaniu pięcio-drzwiowe auto do 5,5tys.
Moje wymagania to: najlepiej benzyna+gaz lub diesel, najlepiej coś z okolic trójmiasta.
alsek
Nowicjusz

Auto: seat

27 Sty 2018, 17:36

[link do oferty na Olx wygasł] - bardzo ciekawa oferta (papiery od napraw więc duży plus,świeże opony,świeży przegląd). [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko silnik bez szału.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - jeśli nie przeszkadza Ci głośna praca silnika to można się zastanowić.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - to samo co w przypadku Skody,sporo ostatnio porobione tylko negocjuj cenę bo trochę dużo woła.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Sty 2018, 12:25

Najfajniejszy według mnie jest Seat, ale nic on nie zejdzie z ceny a ja nie mam z czego dołożyć.

A co sądzicie o tych autach?
[link do Sprzedajemy wygasł] tylko chyba coś za tanio

[link do trojmiasto.pl wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jak sie sprawują te silniki?
alsek
Nowicjusz

Auto: seat

28 Sty 2018, 12:33

1.Wisi już jakiś czas na sprzedaż bo kiedyś mi się rzucił w oczy i do tego stary gaz.
2. A4 za te pieniądze nie wróży nic dobrego jeszcze w dieslu.
3.Szrot.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi przetestuje koncepcję centrum szybkiego ładowania
    Audi kontynuuje swoją transformację w kierunku dostawcy zrównoważonej mobilności segmentu premium. Do roku 2025 marka planuje zintensyfikować swoje działania, oferując szeroką gamę ponad 20 modeli z napędem w pełni ...