Oszczędne auto do 8tyś.

05 Paź 2009, 07:04

Lanos no moze i sie kojarzy z dziadkiem ale jakbys zauwazyl to coraz wiecej mlodych zaczyna jezdzic wlasnie Lanosem
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Paź 2009, 15:32

Ibiza lub Cordoba też ewentualnie wchodziłyby w grę aczkolwiek dosyć drogo stoją. Co do Lanosa - nie patrze na to z kim dane auto się kojarzy. Brałbym nawet BMW gdyby mało paliło :). Wszystko to, to stereotypy, tak jak np to, że Volvo jest dla emerytów a w przyszłości ja sam dla siebie chciałbym S60. Jak to kumpel powiedział o BMW - "BMW to fajne auta, tylko że mają kiepskich właścicieli". Lanos po prostu jakoś mi się nie podoba a chciałbym czuć trochę radości patrząc na swoje pierwsze, własne autko. Wpadłem na coś takiego [link do Gratka wygasł] Może i trochę przekracza mój obecny budżet ale jeśli wstrzymam się do 10tego następnego miesiąca to spokojnie też będzie wchodził w grę. Co o tym sądzicie?

Wróciłem z pracy i coś mnie natchnęło - myślałem o Carismie ale brałem zawsze pod uwagę GDI a przecież jest jeszcze 1.6 (100KM). Zobaczcie to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
avenger
Nowicjusz

Miejscowość: łódzkie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik F20C - Honda
    Honda słynie z bardzo dobrych silników oraz słynnego systemu zmiennych faz rozrządu VTEC. Jednym z najciekawszych motorów stworzonych przez japońskiego producenta jest ten zastosowany w Hondzie S2000. Wykonana ...