Widzę, że większość z Was faworyzuje tutaj Lanosa
Fakt jest taki, że może i rzeczywiście "boję się" samej marki. Wygląd tego auta też jest taki.... no po prostu kwestia gustu. Wiadomo, że jeżdżąc teraz S60 będzie mi ciężko wsiąść w coś typu Lanos/Corsa/Fiesta. Chciałbym coś mocniejszego bo rzeczywiście lubię sobie wcisnąć pedał gazu
toteż Civic wydawałby się być idealny dla mnie. Tu nie chodzi w żadnym wypadku o szpan dla którego to wiele osób kupuje samochody. Tu chodzi po prostu o frajdę z samej jazdy dla mnie samego, oczywiście taką częściową
Doceniam wasze propozycje i z tych podanych, najbardziej podoba mi się opcja z Mazdą 323F, jednak posiada ona też silniczek 1.8 115KM. Wygląd autka fajny, spalanie niewygórowane aczkolwiek dużo ofert tego autka jest z sekwencją co nie jest chyba złym pomysłem. Znajomy posiada 18 letnia 626 2.2l i jeździ właśnie na gazie i chwali sobie bardzo. Co do słów PHANTOMAS'a - Mizuno dobry but, chociaż wybrałem tańszego Asics'a
Poza tym, wiem, że być może szukam czegoś zbyt idealnego jednak, jak to ktoś z Was powiedział, student liczy się z każdym groszem więc chcę, aby to auto było tak bliskie temu ideałowi na ile to możliwe do kwoty 8tyś. Wydawanie swoich własnych pieniędzy cieszy ale i boli bo trzeba się długo zastanawiać zanim się na coś zdecyduje