REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sisinho17 napisał(a):To co pisze szybki jest niestety prawdą.
sisinho17 napisał(a):Taka oct 2 to max 20. To i tak grubo za takie auto. To co pisze szybki jest niestety prawdą. Co chwilę a to zamek p... a to z szybą problem, check engine jak się nie świeci to tak jakbyś stracił przyjaciela . Miałem ją przez 12 lat od nowości, ponad 220kkm zrobiłem, wszystko robione na czas dbane aż przesadnie. Problemy są drobne i to auto zawsze dowiezie do celu. Tylko te drobnostki są często. 20k w dobrym wyposażeniu bez rdzy ok, wszystko powyżej to niezbyt mądry pomysł
Trevor napisał(a):Zapomniałeś tylko dodać ile kosztuje wkładka zamka 150 zł?
A mechanizm szyby kolejne 100-150
faktycznie majątek
nie mówiąc już o tym że to raczej kwestia egzemplarza, a nie że w każdym masz problem z szybami itd.
Edquar napisał(a):Problemy z zamkami w Octavii II z 2011, z podnośnikami szyb, z rdzą po czym polecanie 20 letniej Octavii 1 czyli Golfa 4
przy budżecie 30k
szybki napisał(a):Osobiści szukałbym do 12-15k oct1 fl 1,6-2,0 8v taki sam technicznie, taka sama jazda a przynajmniej jest jakieś odzwierciedlenie jakości tego auta i silnika z epoki kamienia łupanego.
szybki napisał(a):Ogólnie ta oct zwykłe toczydło i jednak VW czyli a to spalona klema, a to nie dział centralny, a to ...i tak ciągle. Do tego przy autostradowej jeździe pali tyle co mój Lexus v8
MarcusEq napisał(a):Jako posiadacz RS-a przedlift 2006 w kombi, powiem tak, chyba nie zdajecie sobie sprawy jakie te auta są przestronne, w wersji kombi można pół domu zapakować.
MarcusEq napisał(a):Autor nie bez powodu chyba (?) wrzucił linki do kombi
MarcusEq napisał(a):Poza tym co do ceny, zwróciliście uwagę że te linki co autor wkleił to są już egzemplarze z gazem? to można odciągnąć ze 3-4 tys
MarcusEq napisał(a):Octavia II polift, no jak da mnie normalna cena,
MarcusEq napisał(a):Poza tym pierwszy link już nieaktualny czyli jednak ktoś kupił za taką cenę
Raziel11 napisał(a):200tys natłukłem dwoma 1.6 bez gazu